Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Washington, D.C. Area

Die besten europäische Restaurants in U Street Corridor

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

6 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Gordon Ramsay Hell's Kitchen - Washington DC Restaurant
4.5
Hervorragend(305)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary european • Southwest Waterfront
Heute 191 Mal reserviert
Transcend on set to Chef Ramsay's iconic 22-season, six-time, Emmy-nominated television series Hell's Kitchen. A fine dining experience like no other, watch as the red and blue teams prepare, cook, and plate dishes emulating on-set Hell's Kitchen dinner service.
Foto von The Henri Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(193)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary european • Penn Quarter
Heute 6 Mal reserviert
The Henri is a modern bistro featuring communal and private dining spaces located in the heart of Downtown Washington, DC. We invite you into our comfortable venue where you can escape from the hustle of the city. Our flexible, one-of-a-kind space is perfect for any kind of event, including business meetings, showers, weddings, birthdays, and cocktail parties.
Foto von Xiquet by Danny Lledó Restaurant
4.4
Hervorragend(41)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary european • Georgetown
Heute einmal reserviert
Xiquet (chee-KETT) by Chef Danny Lledó features a sought-after tasting menu showcasing the finest products from around the world served with warm, Mediterranean hospitality. Known as one of the best fine dining restaurants in Washington DC for its modern Spanish cuisine, Xiquet has held a MICHELIN Star since 2021 and earned MICHELIN’s Sommelier of the Year Award in 2022. In the same year, AAA honored Xiquet with the travel authority’s highest rating, making it the only Five Diamond restaurant currently in the city. Recently, in 2023, the DC Restaurant Association awarded Xiquet with the RAMMY of Best Formal Fine Dining Restaurant of the Year.Please note that we do accept reservations for parties including 5 or more guests, however please contact us through email at info@xiquetdl.com and one of our sales managers will be in contact with you promptly to set your reservation up.
Foto von The Sovereign Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(662)
Preis: Hoch
• Contemporary european • Georgetown
Heute 23 Mal reserviert
Die belgische Bar & Bistro Sovereign zelebriert die rustikale Küche und die sagenumwobene Braukultur Belgiens. Das Sovereign erwartet Sie mitten im pulsierenden Stadtteil Georgetown. Der Chefkoch und Küchenchef Peter Smith bietet klassische belgische Gerichte aus den besten Zutaten und setzt französische, deutsche und niederländische Kochtechniken und Traditionen um. Muscheln im holländischen Stil aus besonderer Quelle, traditionelle Flammkuchen, Schmorgerichte und Eintöpfe wie das Smith's Lapin a la Kriek (in Kirschbier geschmortes Kaninchen) sowie andere klassische, regionale Gerichte sind die Basis der saisonal wechselnden Speisekarte. Darüber hinaus genießen Sie im Sovereign 50 Biere vom Fass und mehr als 350 Sorten aus der Flasche - alle sorgfältig kuratiert von Beer Director Greg Engert. Das Sovereign bezieht seine Produkte von klassischen belgischen Produzenten und Brauern sowie internationalen und inländischen Herstellern von Ales im belgischen Stil. Freuen Sie sich auf eine stetig wachsende Auswahl, die den Geschmack, die Handwerkskunst und Komplexität widerspiegeln, die als das Markenzeichen der erstklassigen belgischen Brauereikunst gelten.
Foto von El Taller del Xiquet Restaurant
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary european • Georgetown
El Taller del Xiquet, or “Xiquet’s workshop,” celebrates Spanish flavors with a dedication to quality. Chef Danny crafts imaginative dishes from the finest ingredients, showcasing the vibrant cuisine of his roots. Our menu offers a seasonal selection of à la carte items and shareable plates, inviting you to explore the richness of both land and sea.Inspired by the traditions of coastal Spain, each dish reflects a respect for local agriculture and sustainable practices. This commitment is seen in premium proteins and seasonal produce from the Valencian region, highlighting the essence of Spanish gastronomy. Delicate octopus, sweet scallops, and succulent prawns are prepared with artistry and passion, while dishes like sustainable sea bass gravlax, signature paellas, and generous fideuàs are served tableside. El Taller del Xiquet offers a culinary journey into Spain’s traditions, honoring the ingredients and techniques that have graced tables for generations.
Foto von Arrels Restaurant
4.2
Hervorragend(1)
Preis: Moderat
• Contemporary european • Penn Quarter
Arrels is a modern Spanish restaurant rooted in tradition and fueled by open-fire cooking led by award-winning Chef Pepe Moncayo. At Arrels—meaning “roots” in Catalan—guests can expect modern interpretations of classic Spanish dishes, inspired by Moncayo’s Barcelona heritage. The restaurant blends tradition with open-fire cooking, offering updated tapas, crafted cocktails, and warm hospitality that appeals to locals and visitors alike.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo