Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. St. Louis

Die besten amerikanische Restaurants in Hazelwood

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

4 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Prasino - St. Charles, MO Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3276)
Preis: Hoch
• Contemporary american • St. Charles
Heute 26 Mal reserviert
Das Prasino bietet ein umweltfreundliches Restaurant in St. Louise, MO, in dem das Frühstück, Mittag- und Abendessen serviert werden. Der Name des Restaurants bedeutet Grün auf Griechisch, wobei es sich um die Hauptmission des Restaurants handelt: Gesunde Speisen zu erschwinglichen Preisen in einer modernen, umweltbewussten Umgebung zu servieren. Das Prasino legt, wenn möglich, Wert auf saisonale Bio-Lebensmittel aus der Region. Sein Engagement für Nachhaltigkeit ist im Bio-Chic-Design des Prasino integriert.
Foto von Truffles - St. Louis Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1384)
Preis: Hoch
• Contemporary american • Clayton
Heute 3 Mal reserviert
"Truffles has always managed that elusive balance of refinement and relaxed casualness...” Sauce, 8/2011“This is a top-tier eatery. The kitchen is reinvigorated and inventive…” STL Magazine, 5/2011.Truffles strives to produce a menu that easily fuses rustic and contemporary American cooking. With simplicity and seasonality as our guide, house-made specialties such as pasta and salumi are prepared fresh every day and are complemented by choice selections of locally sourced and raised meats, seafood and inventive sides. The Truffles menu begins in the fields, rivers and farms of the Midwest and our award-winning wine list features wines from every corner of the earth. We bring the best flavors of the season direct to your plate.
Foto von Cobalt Smoke & Sea Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(906)
Preis: Hoch
• Contemporary american • St. Louis
Heute 3 Mal reserviert
Cobalt Smoke & Sea is a bridge that connects uniquely different food sources — the rustic farmlands and the open air sea — and brings them under one illuminated space to create an alluring experience where culinary creativity, globally inspired flavors, and hungry curiosity intersect. Our chef has meticulously created every Cobalt Smoke & Sea recipe through his deep love for the craft of food and those who will be enjoying it. It is through the selection of ingredients, care of crafting, and joy of presenting our dishes that we offer you true artisanal food with global inspiration. We invite you to share curiosity, tastes, and laughter over any of our dishes. Welcome to our table.
Foto von Frida’s Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(188)
Preis: Hoch
• Contemporary american • University City
Heute 3 Mal reserviert
Frida’s and Bonito Bar serve bold, scratch-made dishes like braised short ribs, award-winning burgers, and fresh juice margaritas. Our sleek, intimate space features carrara marble tables, flattering low lighting and a gold-ceiling bar—the perfect setting to dine in style. Recently voted Best Chef 2024 by the St. Louis Post-Dispatch, Chef Natasha Kwan crafts every dish with precision and passion. Located just north of Clayton, Frida’s blends sophistication, exceptional flavors and a setting made for those who appreciate the finer things.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo