Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Philadelphia County

Die besten amerikanische Restaurants in Penn's Landing

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

41 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Moshulu Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(8697)
Preis: Moderat
• Contemporary american • Penn's Landing
Heute 22 Mal reserviert
Die Moshulu, der weltweit älteste und größte Viermastgroßsegler, bietet Ihnen eine unübertroffene Aussicht beim gemütlichen bis außergewöhnlichen Speisen an Bord dieser Restaurantsehenswürdigkeit in Philadelphia. Genießen Sie die einfallsreichen und zeitgenössischen Darbietungen der klassischen amerikanischen Küche des Küchenchefs Anthony Bonett mit den frischesten Zutaten aus der Region und unberührten Meeresfrüchten und Muscheln gepaart mit einer umfangreichen Weinkarte.
Foto von Keating's Rope & Anchor Bar + Kitchen Restaurant
3.9
Fabelhaft(288)
Preis: Moderat
• Contemporary american • Penn's Landing
Heute einmal reserviert
Welcome to Keating’s Rope & Anchor, Bar + Kitchen, a social eatery where friends gather over waterfront views, toast to milestones and retreat to savor a taste of culinary craftsmanship. A riverside respite, Rope & Anchor serves up contemporary American cuisine with an emphasis on sustainable seafood, locally sourced ingredients and hand crafted cocktails. Our refined menu pares perfectly with magnificent views, live entertainment and nautical flair.With weathered textures, maritime influences and bold spaces – Keating’s Rope & Anchor, Bar + Kitchen embraces the heritage of Penn’s Landing in a artistically curated way. You’re invited to step out of the bustling city and into our urban oasis along the Delaware River. Cheers!
Foto von Roxanne Restaurant
3.0
Gut(1)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary american • Queen Village
Welcome to Roxanne—a brilliant, wild, revolutionary project by chef Alexandra Holt, sparked behind a purple door in South Philly two years ago. Named after her mother, who’s been right by her side helping with the build-out, Roxanne is a true labor of love. The vibe is cozy, open, and personal: with an open kitchen, you’re right in the action, catching Alexandra plating each dish and pouring her journey into every detail.Tables are handcrafted by Alexandra and her mom, the entire space designed with their hands. Roxanne’s menu brings ‘American Expressionism’ to the plate, inspired by Alexandra’s life across 30 countries. Expect fearless flavors—seafood, a burger, caviar, organ meats; there’s nothing off-limits.Whether you’re here for the tasting menu at reserved tables, exploring the à la carte board, or diving into the bar snacks with a drink, Roxanne is all about big, unapologetic vibes and dishes crafted with passion.
Foto von Fork - Philadelphia Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5094)
Preis: Hoch
• Contemporary american • Old City
Heute 36 Mal reserviert
Das seit über 15 Jahren für seine moderne amerikanische Küche bekannte Restaurant Fork bietet Ihnen ein originelles aber ansprechendes, durch beste Produkte, Meeresfrüchte und Fleisch aus der Region sowie die intensive Geschichte der Umgebung inspiriertes Menü von Eli Kulp, welcher 2014 von Food & Wine zum besten neuen Chefkoch ernannt wurde. Ein Teil des Reizes des Fork liegt in seinem hippen, stilvollen, anspruchsvollen Interieur, wo das Speiseerlebnis alles andere als bieder und unbequem ist. Die handgemalten Kronleuchterschattierungen des Fork fallen sofort ins Auge, wenn Sie über die Bar aus Gussbeton sehen. Moderne zeitgenössische Wandmalereien von Anthony Demelas betonen die Höhe der Decken. Seit seiner Eröffnung ist das Fork in vielen regionalen und nationalen Publikationen, wie der New York Times, USA Today, Town and Country, Food and Wine, Wine Spectator, Zagat's und Gourmet gelobt worden. Das Fork hat 15 Best of Philly Auszeichnungen vom Philadelphia Magazine erhalten.
Foto von Talula’s Garden Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(13166)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary american • Washington Square
Heute 131 Mal reserviert
Hinter dem schmiedeeisernen Tor, vorbei an der kräuterbeewachsenen Terrasse und durch das Atrium hbindurch, und man entdeckt Talula's Garden, das warme und elegante Lokal am Washington Square von Aimee Olexy und Starr Restaurants. Das moderne Menü, zubereitet mit sorgfältig ausgesuchten Zutaten und leichtem europäischen Touch, ändert sich mit den Jahreszeiten. Die raffinierte Küche, gastfreundliches Personal, nachhaltig produzierte Spirituosen und ein Schwerpunkt auf Käse machen das kulinarische Erlebnis hier unglaublich einprägsam.
Foto von Little Water Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(47)
Preis: Moderat
• Contemporary american • Center City
Heute 27 Mal reserviert
Located in the historic neighborhood of Rittenhouse Square, Little Water is the latest restaurant from husband-and-wife team, Chef Randy Rucker and Amanda Rucker. Inspired by the Ruckers' experiences living along the Gulf Coast, New England, and Mid-Atlantic regions, Little Water is a contemporary coastal restaurant that celebrates the ecological diversity of life by the sea.The sister restaurant to the acclaimed East Passyunk Avenue gem, River Twice—which has been recognized by The Philadelphia Inquirer and The New York Times, and has earned Chef Randy’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently, a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic—Little Water continues the Ruckers' dedication to sustainability and local sourcing. With an a la carte menu inspired by the dynamic ecosystem of tranquil marshes, expansive bays, and secluded coves, Little Water captures the coastal spirit in a warm and lively atmosphere.
Foto von The Love Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(7221)
Preis: Hoch
• Contemporary american • Rittenhouse Square
Heute 145 Mal reserviert
Aimee Olexy and Stephen Starr's The Love is a bi-level sanctuary features 150 seats, split between the main dining room, sidewalk seating, and an upper-level loft. The restaurant is a spirited and carefree neighborhood café celebrating everyday American cuisine. The menu is crafted around what’s truly seasonal and local, while the beverage program reflects the best of the region. This creative energy is matched by a front-of-house service staff passionate about providing homey hospitality morning, noon and night.
Foto von Franklin Social Kitchen & Bar Restaurant
3.8
Fabelhaft(151)
Preis: Moderat
• Contemporary american • Old City
Heute 3 Mal reserviert
Franklin Social, at the Renaissance Hotel Philadelphia Downtown, serves up contemporary American dining in the heart of Philadelphia's Old City Historic District.Gather with friends, family and colleagues, as Ben Franklin frequently did in his time – He was quite the entertainer didn’t you know and enjoy a meal showcasing an attitude that's all Philly. Join us for a craft beer from around the corner, or an award-winning wine from around the world.Whether you're craving a quick bite or full meal, Franklin Social will bring you the best products and flavors from around the region to entice your taste buds. All of this Philly flair is brought to you by a friendly and engaging team that should make you feel right at home. Franklin Social allows you to take part in a piece of American history, while creating a piece of your own history all in a vibrant, welcoming environment.
Foto von Fia Philadelphia Restaurant
4.4
Hervorragend(48)
Preis: Moderat
• Contemporary american • Center City
Heute 8 Mal reserviert
Located in Midtown Village, Libertine is Derek Davis’s contribution to the Philadelphia food scene and celebrates the history and future of our great city. Chic, sophisticated and playful, the indoor dining and bar area with seasonal outdoor seating running along the entire length of the property at Spruce and 13th Streets. The contemporary American menu is planned seasonally around what is available and freshest at the markets and complimented by scratch specialty concoctions, 20 wines by the glass, and a significant handful of local craft beer. “Good Eating, Drinking and Fine Hospitality” is served every night of the week and brunch on the weekends.
Foto von AMINA Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1351)
Preis: Hoch
• Contemporary american • Old City
Heute 31 Mal reserviert
Owner Felicia Wilson and Chef Partner Darryl Harmon, who hails from Gouldstown, NJ in Cumberland County, which is considered the oldest black community in the U.S., is an award-winning chef for The Lure Group in New York City. He previously served as the Executive Chef at the Water Works Restaurant in Philadelphia between 2007 and 2012.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo