Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Chicago / Illinois

Die besten amerikanische Restaurants in Norwood Park

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

33 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Morton Grove, IL Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2438)
Preis: Moderat
• Contemporary american • Morton Grove
Heute 79 Mal reserviert
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Foto von Boka Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(7167)
Preis: Hoch
• Contemporary american • Lincoln Park
Heute 139 Mal reserviert
Das mit einem Michelin-Stern ausgezeichnete Restaurant Boka ist seit 2003 eine feste Institution in Sachen Speisen in Chicago. Im Januar 2014 trat Chef Lee Wolen als Executive Chef und Geschäftspartner bei, nachdem das Restaurant einer größeren Renovierung unterzogen wurde. Seit seiner Zeit Im Boka wurden Kritiker darauf aufmerksam. Phil Vettel von der Chicago Tribune und die Eater Chicago ernannten beide Lee als "Koch des Jahres 2014". Zuletzt wurde Lee 2015 als "Koch des Jahres" ernannt und das Boka Restaurant erhielt 2015 in Chicago bei den begehrten Jean Banchet Awards die Auszeichnung "Restaurant des Jahres". Die Gerichte im Boka umfassen moderne, amerikanische Speisen, die auf Saisonalität und so viele lokale Zutaten wie möglich basieren. Der Pasty Chef Meg Galus trat der Küche im Boka im Jahr 2015 bei und bietet einen nahtlosen Übergang zwischen herzhaften und süßen Speisen, die die Nutzung von hervorragenden, hochwertigen Zutaten widerspiegeln und nach Wolen sorgfältig vorbereitet und aufbereitet werden.
Foto von Brasero Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(333)
Preis: Hoch
• Contemporary american • West Town
Heute 50 Mal reserviert
Named by Robb Report as one of the Top 10 Best New Restaurants in the country, Brasero combines South American passion with midwestern grit and brings Chef John Manion's talent for wood-fired Latin cooking to West Town’s bustling restaurant row. This sultry 120-seater draws inspiration from across Latin America, honed through Manion’s decades of experience. Think flame- roasted, whole young chickens slicked with garlic-chili oil, steaks cooked over an open fire alongside chimichurri, and moqueca teeming with clams, shrimp & Mahi Mahi with coconut-scented rice—all washed down with quenching caipirinhas, locally brewed, Latin-inspired beer and 100 bottles of wine under 100 dollars.For parties of 6-10, enjoy our Family Style Hearth Experience!
Foto von Farm Bar - Lakeview Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(190)
Preis: Moderat
• Contemporary american • Lakeview / East Lakeview
Heute 33 Mal reserviert
Farm Bar is a neighborhood farm-to-table restaurant with locations in Ravenswood and Lakeview. We serve approachable midwestern fair with local, organic ingredients from our own Brown Dog Farm in Mineral Point Wisconsin. Stop by for dinner to indulge in our Classic Burger and famous Wisconsin Cheese Curds, or bring the whole family for lunch. Our mixologists behind the bar will happily shake up handcrafted cocktails or pour a glass of local wine to pair with brunch on the weekends. Join us for homestyle cooking, friendly faces and a table that feels like home. We limit our environmental footprint by using a digital menu linked to our tables with a QR code. We understand that some guests may require a paper menu, and one can be provided with a list of standards items upon request. In order to meet added costs from the city, we've added a voluntary 3% COB fee to our checks. We understand that rising costs affect our guests too, so we will remove this fee upon request.
Foto von Tala House Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(165)
Preis: Hoch
• Contemporary american • Andersonville
Heute 12 Mal reserviert
We pride ourselves in offering only the best ingredients with an impeccable service. Whether you're joining us for dinner or weekend brunch, our dishes reflect a modern take on Chicago's melting pot of cultures where we celebrate our diversity and embrace flavors from around the globe. From locally sourced ingredients to unique flavor combinations, be ready to discover Tala’s story: cooking with no boundaries!
Foto von Ada Street Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1046)
Preis: Hoch
• Contemporary american • Bucktown / Wicker Park
Heute 33 Mal reserviert
Located in the Elston Industrial District--not quite Bucktown, not quite Lincoln Park--Ada Street offers dinner service five days a week.
Foto von Wood Restaurant
4.5
Hervorragend(2073)
Preis: Sehr Niedrig
• Contemporary american • Lakeview / East Lakeview
Heute 20 Mal reserviert
Von der Küche bis zur Bar, alles was wir servieren wird durch die Leidenschaft zum Erkunden einzigartiger Aromen und Kombinationen definiert. Wood ist mehr als ein Name: unser Holzbackofen bildet das Herz des ganzen, von wo die auf der dynamischen Karte stehenden amerikanische Gerichte kommen, die auf kleinen Platten angerichtet und mit dem Besten serviert werden, was die Saison zu bieten hat. Obwohl die Gerichte regelmäßig wechseln, bleiben doch immer einige Konstanten: Das Fleisch stammt vom hauseigenen Metzger und von artgerecht aufgezogenen Tieren; das Gemüse wird von lokalen, familiengeführten Bauernhöfen gezogen; und jede Pasta und jede Wurst kommt auf einer frisch, direkt in der Küche des Wood zubereitetem Platte daher.
Foto von Hemmingway's Bistro Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1238)
Preis: Moderat
• Contemporary american • Oak Park
Heute 19 Mal reserviert
At Hemmingway's Bistro the menu combines classic French dishes with the freshest Midwest ingredients. The daily specials reflect the chef's love for fresh seafood. Using mostly East-coast seafood flown in from Boston daily, the chef creates dishes like wild mushroom-crusted halibut on horseradish whipped potatoes and roasted sea bass on Caussoulet beans.There is also a Parisian seafood bar offering towers of Plateau de Fruit de Mer with fresh oysters, clams, shrimp, and lobster.
Foto von The Little Gem Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1142)
Preis: Hoch
• Contemporary american • Oak Park
Heute 18 Mal reserviert
This Intimate, Stylish Little Restaurant is Elegant and Romantic With a Warm and Welcoming Atmosphere. A Relaxed Fine Dining Experience.Casual or Smart - All Feel At Ease.Reservations are Recommended - Walkins are always Welcome.Full Bar with a Speciality Bourbon Collection, Fine Wines and Craft Cocktails.Newly Expanded to right next door Also Check Out ENCORE! by Little Gem it is just as cosy, warm and inviting.In addition we have a Private Party Room for up to 70.Food + Drink Party Packages Available.Outdoor Dining available weather permitting.Gift Cards, Private Parties and Customized Menus are available. Please call (917) 327 8997 or email us : info@thelittlegemcafe.comWe look forward to serving you!
Foto von Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Oak Park, IL Restaurant
4.4
Hervorragend(4094)
Preis: Moderat
• Contemporary american • Oak Park
Heute 61 Mal reserviert
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo