Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Karibik

Die besten Bars Und Lounges in Loíza

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Zimple Restaurant and Bar Restaurant
Preis: Moderat
• Bar and lounge • Canóvanas
Zimple Restaurante & Bar cobra vida con la intención de rejuvenecer la experiencia urbana en Canóvanas, con platos clásicos puertorriqueños y exquisito sabor.
Foto von CHICO CABARET - Fairmont El San Juan Hotel Restaurant
4.3
Hervorragend(71)
Preis: Hoch
• Bar and lounge • Isla Verde / Carolina
Heute 2 Mal reserviert
In 1958 Chico was the hotel’s speakeasy, a cozy secluded lounge hidden from the lobby. In fact, Chico Cabaret was originally designed and named after a famous speakeasy in Manhattan. It is our intention to recreate that era with an emphasis on curated live entertainment where seasoned performers are featured, be it burlesque, DJs, live musicians and singers or comedy.$45 minimum consumption per person Sushi and Tapas available from Monday to Sunday starting at 5:00pm.
Foto von CAICU BAR & TAPAS – Wyndham Grand Rio Mar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(5)
Preis: Moderat
• Bar and lounge • Rio Grande
Settle into the sleek and sophisticated vibe of Caicu Bar, an indoor cocktail lounge overlooking a beautiful beach bordering vibrant reef. Alongside delectable Caribbean bar bites, guests can sip on handcrafted cocktails, or sample a rum flight of local spirits from the rum capital of the world.
Foto von Vagabundo Social Speakeasy Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(37)
Preis: Moderat
• Bar and lounge • Isla Verde / Carolina
Heute 3 Mal reserviert
An adults-only speakeasy that lights the way to a hidden multi-room Prohibition experience, featuring eclectic small plates and craft cocktails.
Foto von ​ROOTS COASTAL KITCHEN – Wyndham Rio Mar Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(320)
Preis: Moderat
• Bar and lounge • Rio Grande
Heute 8 Mal reserviert
This creative haven of Caribbean comfort food was opened by Executive Chef Ramón Carrillo in collaboration with Top Chef finalists Jeff McInnis and Janine Booth. At this restaurant, farm-to-table goodness is given an inspired flair with plates like grilled swordfish with coconut curry rice, shrimp and bacon empanadas, and chili mango hot wings.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo