Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New Jersey

Die besten amerikanischen Restaurants in Ho-Ho-Kus

Preisklasse
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

40 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von St. Eve's Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1134)
Preis: Hoch
• American • Ho-Ho-Kus
Heute 14 Mal reserviert
About St. Eve's, Chef Christianson and our MenuSt. Eve's is one of New Jersey's best BYO restaurants with a dining experience that is both refined and relaxed with quality, care and service that will have you coming back again and again. Chef/Owner Steve Christianson, a Culinary Institute of America graduate, in Hyde Park, NY, is lauded for his kitchen artistry, his passion for perfection and his commitment to serving only the freshest organic, and when possible, locally sourced ingredients. The menu evolves with the season and so each dining experience can be a new culinary adventure! Chef Steve invites you to come in and experience the sum of his service-oriented team's efforts and be sure to say "Hello"... He'll be in the kitchen!
Foto von Graze at Night Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(2)
Preis: Sehr Niedrig
• American • Ho-Ho-Kus
Graze at Night is a farm-to-table dinner club which brings friends and family together for unforgettable Friday evenings. Each meal highlights fresh, locally sourced ingredients. We share a passion for great food, nature and meaningful connections around the table.
Foto von Ho-Ho-Kus Inn & Tavern Restaurant
4.5
Hervorragend(1491)
Preis: Moderat
• American • Ho-Ho-Kus
Heute 32 Mal reserviert
Das charmante Ho-Ho-Kus Inn & Tavern ist eine historische Sehenswürdigkeit und hoch geschätzte kulinarische Institution der ganzen Region. Es erwarten Sie fünf wunderschön restaurierte Speisesäle und eine stilvolle Bar in der Bibliothek. In diesem Schmuckstück erwartet Sie eine moderne Variante der klassisch amerikanischen Küche. Dabei wird besonderes Augenmerk auf frische, regionale Produkte vom Bauernhof und nachhaltige Zutaten gelegt. Die gehobene Atmosphäre ist familienfreundlich und die Kleiderordnung smart casual.
Foto von Park West Tavern Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1014)
Preis: Hoch
• American • Ridgewood
Heute 32 Mal reserviert
The Park West Tavern is a modern American tavern serving only the finest and freshest ingredients designed to be approachable, relatable, and intriguing menu.
Foto von Cafe 37 Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(972)
Preis: Hoch
• American • Ridgewood
Heute 2 Mal reserviert
Das neue Restaurant Café 37 mit moderner amerikanischer Küche ist das zuletzt eröffnete Restaurant im schönen Ridgewood, wo Sie Ihre eigenen alkoholischen Getränke mitbringen dürfen. Der Schwerpunkt liegt auf saisonalen Produkten und kulinarischer Kreativität. Das Café 37 begrüßt Sie an der Ecke der Broad und Hudson Street und bietet eine vielfältige Auswahl an Meeresfrüchten, Fleisch und Pasta sowie klassische Gerichte. Die Speisen werden an Ort und Stelle zubereitet, sind schlicht im Design und großzügig hinsichtlich der Portionen. Alle Desserts sind hausgemacht.
Foto von Speakeasy - No. 12 Restaurant
4.4
Hervorragend(61)
Preis: Hoch
• American • Ridgewood
Heute 4 Mal reserviert
Shh....we're probably the Best Restaurant you've never heard of. Our chic, top-secret Restaurant in Ridgewood is a Delicious Dining Adventure!NO. 12 transports guests to a prohibition-era style speakeasy in the heart of North Jersey. Serving small plates from all over the world with a wide range of shareable Tapas style, Oysters, Seafood, Steaks and Desserts.You will love the exquisitely decorated raw bar with roughly 50 seats. We are B.Y.O.B. friendly.
Foto von F1RST Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(313)
Preis: Hoch
• American • Hawthorne
Heute 3 Mal reserviert
Excited to be opening his "F1RST" restaurant, Award winning Executive Chef/Owner Adam Weiss who is known for his creative mix of unique flavors, textures, and artful presentation will be opening F1RST, an Eclectic American Fine Dining BYOB Restaurant. Focusing on seasonal American Cuisine with a twist, Chef Adam Weiss is bringing his distinctive cooking to Northern New Jersey.Diners will delight in the two uniquely decorated dining rooms that are upscale and trendy with avant garde artwork, subdued lighting, soothing background music, and an intimate fireplace.Our mission is to create a memorable dining experience for all who join us. We look forward to serving you!
Foto von Rosario's Trattoria Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(212)
Preis: Moderat
• American • Wyckoff
Heute 4 Mal reserviert
Rosario’sTrattoria is a local Italian restaurant with a casual dining atmosphere. Neighborhood eatery since 1994. Over 28 years experience serving our neighbors, friends and family in Brooklyn, Hoboken and Midland Park.We focus on serving fresh, high quality ingredients from local sources whenever possible. Our dishes consist of our favorite recipes from home as well as our favorite recipes taught to us by so many amazing chefs.
Foto von Biagio's Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(543)
Preis: Hoch
• American • Paramus
Heute 12 Mal reserviert
Dieses von der Eigentümerfamilie geführte Restaurant mit Bankettsaal in Paramus, New Jersey bietet seinen Gästen seit mehr als 25 Jahren klassische Gerichte der italienischen Küche. Die terrakottafarbigen Wänden und der wärmende Steinkamin sorgen für ein einladendes Ambiente, dass sich hervorragend für ein gemütliches Abendessen, ein Mittagessen mit Geschäftsfreunden oder ein Treffen mit der Familie eignet.
Foto von That Supper Club Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(272)
Preis: Sehr Niedrig
• American • Park Ridge
Heute einmal reserviert
Indulge in an unforgettable culinary journey at our exclusive supper club in Park Ridge, NJ, where the visionary Executive Chef Nicolas Pescatore and his bold, innovative techniques to craft culinary masterpieces. Chef Pescatore creates a dynamic six-course Michelin-style tasting menu that elegantly fuses Italian, Japanese, and American influences. Nicolas's meticulous attention to detail and creative approach, combined with daring fusion of French precision and Southeast Asian flavors, elevate each dish to an extraordinary level. Freshly made pasta, farm-to-table ingredients, and cutting-edge techniques merge in this ever-evolving works of culinary art that change every three weeks. This $85 per person, BYOB dinner promises a captivating and unforgettable dining experience. Join us to witness the seamless collaboration and harmonious artistry of culinary master at work.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo