Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die Besten Restaurants mit dem Küchenstil Vom Hof auf den Tisch in New York City

Preisklasse

7 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Serra by Birreria - Eataly NYC Flatiron Restaurant
4.3
Hervorragend(6930)
Preis: Hoch
• Italienisch • Gramercy Park
Heute 187 Mal reserviert
Essen gut. Eine Unterhaltung war nur bedingt möglich, der Geräuschpegel war extrem unangenehm
Foto von The Butcher's Daughter - Nolita Restaurant
4.3
Hervorragend(49)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • NoLita
Heute 14 Mal reserviert
At The Butcher's Daughter Nolita, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Nestled in one of New York City’s most vibrant neighborhoods, our Nolita location offers a warm, inviting atmosphere that blends urban energy with a touch of rustic charm. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
Foto von Tiny's & the Bar Upstairs Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1291)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • TriBeCa
Heute 3 Mal reserviert
Christmas Dinner
Foto von Malibu Farm - New York Restaurant
4.5
Hervorragend(26)
Preis: Hoch
• Vom Hof auf den Tisch • Financial District
Heute 7 Mal reserviert
The sister restaurant to Chef Helene Henderson’s SoCal phenomenon, Malibu Farm New York offers pier-side dining with year-round sunshine vibes. Family-style seating and plenty of offerings for vegetarians, vegans, pescatarians, and omnivores make Malibu Farm the go-to destination for a laid-back dinner, lunch, or weekend brunch at the Seaport.
Foto von Craft Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(7001)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Gramercy Park
Heute 35 Mal reserviert
Es war ein toller Geburtstag Abend, das ganze Personal hat sich Mühe gegeben. Das Essen war sehr lecker und Atmosphäre toll, wir fühlten uns sehr wohl. Es gab als kleine Vorspeise vorab die Garnelen und zum Hauptgang einmal das Hähnchen und den Schwarzer Seebarsch jemals mit Kartoffelpüree. Für den Geburtstag gab es noch eine Kugel Eis mit einer Kerze drauf.
Foto von Market Table Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2182)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • West Village
Heute 2 Mal reserviert
Das Market Table wurde im Herbst 2007 von Küchenchef Mike Price und Partner Joey Campanaro eröffnet. An der Straßenecke Carmine und Bedford Street im West Village verfügt das Restaurant über einen geräumigen Speisesaal mit unverputzten Ziegelwänden und große Fenster mit Blick auf das Leben im Village. Das Market Table bietet ein saisonales amerikanisches Menü, beeinflusst von Mikes Kindheit auf der Farm seiner Familie in Maryland und jahrelanger Erfahrung an der Seite von großen Küchenchefs. Er bietet abendliche Spezialitäten, die seine Liebe zu einfachen Gerichten mit großen Aromen reflektieren.
Foto von Society Cafe Restaurant
4.5
Hervorragend(702)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Greenwich Village
Heute 13 Mal reserviert
With over 20 years of experience in the kitchen, Nicholas McCann, now Executive Chef of Society Cafe, has always been passionate about food. Drawing inspiration from his family recipes, Nicholas quickly fell in love with the culinary world at a young age and began his career at The French Culinary Institute in NYC. Since then, he has worked with some of the city’s most acclaimed chefs and restaurants, including working alongside Chef Luis Bollo of Salinas before moving on to become an Executive Chef at TESSA, The Milling Room, and Corkbuzz. At Society Cafe, Chef Nicholas flexes his creativity by bringing a fresh perspective to the restaurant’s ‘market-to-table’ concept. With a rotating seasonal menu reflective of the city’s local farmers and markets, guests can expect to experience Chef Nicholas’ unique culinary creations alongside its intimate & classic art deco inspired space.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo