Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Central Kentucky
  4. Lexington
  5. Berea
Traditional Chicken Flakes in a Birds Nest - Boone Tavern, Berea, KY

Boone Tavern

4.3
4,3
1632 Bewertungen
31 bis 50 USD
Amerikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 5 Mal reserviert
  • Besondere Anlässe
  • Bezaubernd
  • Besonders
Fine dining has brought Boone Tavern much of its international acclaim. Whether you prefer traditional or creative southern cuisine, you will find palate pleasing fare in Boone Tavern’s Dining Room. The Duncan Hines Excellence in Hospitality Award was presented to Boone Tavern in 2003. The prestigious award is named for restaurant critic Duncan Hines. The Kentucky Tourism Council states, “Boone Tavern has been a hallmark in the hospitality business for nearly a century. After all these years, it continues to be a favorite destination.”
Lunch offerings let you choose from a variety of salads, unique sandwiches and hot entrées. Evening meals offer an array of delightful appetizers, salads, classic entrées and desserts. Historical favorites like “Chicken Flakes in a Bird’s Nest” and “spoonbread” are fixtures in the restaurant. Sunday Brunch is another tradition. Dining room attire is tastefully casual.
reservations are required for groups and evening meals.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Bioküche, Amerikanisch Regional (Südliche)
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Täglich 7:00 Uhr–10:00 Uhr Mittagessen Mo.–Fr. 11:00 Uhr–14:00 Uhr Brunch Sa., So. 11:00 Uhr–14:30 Uhr Abendessen Mo.–Fr. 17:00 Uhr–20:00 Uhr Sa., So. 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (859) 985-3700
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Robert Atkins
  • Räume für private Veranstaltungen
    Boone Tavern offers private dining, meeting, and wedding receptions space for groups from 5 to 150 guests. Boone Tavern frequently hosts conferences, small meetings, weddings, dinner shows and much more. Enjoy local cuisine during your event all prepared in house by our executive chef.
  • Gebiet
    Berea
  • Querstraße
    100 Main Street N.
  • Parking details
    Boone Tavern has a complimentary self parking lot at the back entrance of the hotel. Boone Tavern also offers spaces for handicap guests parking as well as reserved spaces for Eco Friendly vehicles.
  • Weitere Details
    Aussicht, Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen

Was 1.632 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.3
4,3 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,1Essen
  • 4,4Service
  • 4,7Ambiente
  • 4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Central Kentucky

    Ideal zum Brunchen

  • Lexington

    Ideal zum Brunchen

  • Lexington

    Malerische Aussicht

  • Lexington

    Besondere Anlässe

1.632 Bewertungen
  1. kelly

    Louisville

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    It was our first time and it did not disappoint!! The staff was so friendly and the food was amazing! Will definitely be returning!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Bryan

    Louisville

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Everything was Excellent!!! Second time back and will be back again

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Edgar

    VIP

    Greater Boston

    55 Bewertungen

    5.0

    55 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Boone Tavern Restaurant is one of our regular go-to dining experiences for all our Special Occasions! Always great staff and delicious food and professional service. Been going there every since we moved to Kentucky in 1978, it gets better and better!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Kim

    Detroit

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We absolutely love staying here and eating here. The food is somewhat pricey but so worth the experience.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Marcus

    Louisville

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 8. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Iris was great and informative about the restaurant and hotel. Kit’s service was very good and the food was as well!

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Kevin

    Indiana

    4 Bewertungen

    3.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 2. Februar 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    We ordered the Spinach Artichoke Dip and a cup of Broccoli Cheddar soup for starters. The dip was probably the best Spinach Artichoke dip we have ever eaten although half of the crostini were burnt on the down side. The soup was also delicious. I ordered the Pan-Seared Diver Scallops for my main. The size of the scallops ranged from nickel to half-dollar diameter. While well cooked, they tasted completely unseasoned. The carrot puree and the risotto cake were also somewhat bland. My wife ordered the Grilled Ribeye. The steak itself had a good flavor but was fairly gristly, even for a ribeye. The menu said this dish was supposed to be served with truffle pomme pave, but what came on the plate were small fingerling potatoes that were quartered and fried with again absolutely no seasoning. Our server, Kit, provided good service throughout our meal but seemed less than enthused to be there. Overall, the total experience was not worth the money paid.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. CARRIE

    Detroit

    6 Bewertungen

    5.0

    6 Bewertungen

    Besucht am 28. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Quiet elegance. Definitely an older clientele. Refined menu, attention to detail.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. David

    Louisville

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 26. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    This was for a birthday dinner so a quiet dinner together at a unique place with history a plus the food was good but the bread pudding was fantastic hope more people go

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Dustin

    Louisville

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 21. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The staff are the best of the best. Beautiful location.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Mary Beth

    VIP

    Chicago

    7 Bewertungen

    5.0

    7 Bewertungen

    Besucht am 20. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The tavern is darling, especially if you are sitting by the window on a snowy night. The servers were attentive and knowledgeable. The food was cooked well. I was afraid b the beans world be mushy, but they were perfect. Comfort food in a higher level

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Boone Tavern bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (859) 985-3700.

Boone Tavern wurde mit 4,3 Sternen von 1632 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 5 Mal reserviert

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Boone Tavern auf Google Maps

100 Main St N, Berea, KY 40403

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    100 Main Street N.
  • Gebiet
    Berea
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Täglich 7:00 Uhr–10:00 Uhr Mittagessen Mo.–Fr. 11:00 Uhr–14:00 Uhr Brunch Sa., So. 11:00 Uhr–14:30 Uhr Abendessen Mo.–Fr. 17:00 Uhr–20:00 Uhr Sa., So. 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Bioküche, Amerikanisch Regional (Südliche)
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    Boone Tavern has a complimentary self parking lot at the back entrance of the hotel. Boone Tavern also offers spaces for handicap guests parking as well as reserved spaces for Eco Friendly vehicles.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Robert Atkins
  • Weitere Details
    Aussicht, Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Cocktails, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
  • Telefonnummer
    (859) 985-3700
  • Räume für private Veranstaltungen
    Boone Tavern offers private dining, meeting, and wedding receptions space for groups from 5 to 150 guests. Boone Tavern frequently hosts conferences, small meetings, weddings, dinner shows and much more. Enjoy local cuisine during your event all prepared in house by our executive chef.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo