Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Miami - Dade
  4. Downtown Areas
  5. MiMo / Upper East Side
Blue Collar, Miami, FL

Blue Collar

4.7
4,7
1306 Bewertungen
31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
22:30
Heute 10 Mal reserviert
  • Nachbarschafts-Restaurant
  • Sitzmöglichkeiten im Freien
  • Ideal zum Brunchen
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Fleischhaltig, Vegetarisch / Vegan
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Fr. 12:00 Uhr–22:00 Uhr Sa. 11:30 Uhr–22:00 Uhr So. 11:30 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (305) 756-0366
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Küchenchef
    Daniel Serfer
  • Gebiet
    MiMo / Upper East Side
  • Querstraße
    East Side of Building on 68th Street
  • Parking details
    East side of building on 68th street
  • Weitere Details
    Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Lieferung nach Hause, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen

Was 1.306 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.7
4,7 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,7Service
  • 4,5Ambiente
  • 4,4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

1.306 Bewertungen
  1. oberrieden1

    Alabama

    10 Bewertungen

    3.0

    10 Bewertungen

    Besucht am 11. Februar 2017

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    Das Restaurant ist klein unientsprechend laut. Die Bedienung ist professionell und freundlich. Die Qualität des Essens ist ok, mehr aber nicht. Die Weinkarte ist i.O., die Preise sind fair. Die vielen guten Beurteilungen scheinen uns leicht übertrieben. Mittelklasse ja, mehr aber nicht.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Teresa

    Washington, D.C

    5 Bewertungen

    5.0

    5 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Always enjoy blue collar, loved seeing the new space

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Jevon

    VIP

    Miami

    16 Bewertungen

    5.0

    16 Bewertungen

    Besucht am 16. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    It's always a pleasure. Awesome spot to stop for lunch while on the go!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. OpenTable-Gast

    Miami

    13 Bewertungen

    5.0

    13 Bewertungen

    Besucht am 14. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    We went because of a good chicken parm recommendation thinking the place was going to be a joke in the wall but they moved across the street to a new great location. Their menu was surprisingly rich so much that out of 5 of us that went specifically for the chicken parm only 2 of us ordered it. Everything was delicious. Tons of flavor and originality in the dishes. Even dessert was great and I don’t have a sweet tooth. The ambience was a little quiet because it was prob at 60% occupancy but other than that it was a total score going there. And the chicken parm was on point which we are very strict on scoring them. My friends and I are chicken parm aficionados. Def going back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Mark

    VIP

    Miami

    11 Bewertungen

    5.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 14. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    Great comfort food. New location very good improvement. Draft beer nice.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Sandy

    Nashville

    13 Bewertungen

    4.0

    13 Bewertungen

    Besucht am 12. Dezember 2024

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    Ate at the bar service was great food was excellent

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Brian

    VIP

    Miami

    11 Bewertungen

    4.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 7. Dezember 2024

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    It was our first time to blue plate, we found it to be a great value and will return to explore more of the menu options.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Ted

    VIP

    Columbus

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 7. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great service - good food - somewhat expensive. Drinks were lacking for price.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Jim

    Miami

    9 Bewertungen

    5.0

    9 Bewertungen

    Besucht am 7. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    **Restaurant Review: Blue Collar** Last night, my partner and I had the pleasure of dining at Blue Collar, and I can confidently say it was an absolutely fantastic experience from start to finish. To kick things off, we ordered the delicious jalapeño cornbread appetizer setting the perfect tone for the meal. For our salads, we both opted for the wedge salad, and it did not disappoint—crisp, fresh, and bursting with flavor. For my main course, I chose the Farro Island salmon with cheese grits and bok choy which was perfectly cooked and seasoned, making each bite a delight. My partner indulged in the special of the night, do you remember what your restaurant was your meal called pork Cito pork Secreto steak with with what you had Mashed potatoes and white beans. He couldn't stop raving about its tenderness and rich flavor, paired beautifully with his margarita. Every dish we tried was absolutely delicious, and the service was attentive and friendly, adding to the warm and inviting atmosphere of the restaurant. We left feeling satisfied and eager to return. Overall, Blue Collar exceeded our expectations, and we are already looking forward to our next visit! Highly recommend!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Amy

    Miami

    11 Bewertungen

    3.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 6. Dezember 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 3
    4. Ambiente 2
    Meh- used to be great - now it’s a bit overpriced and has lost some of its appeal. The mgr is a mope- Not very nice to ignore ppl when they’re coming and going

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Blue Collar bietet Lieferungen in Zusammenarbeit mit Uber Eats an. Blue Collar bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (305) 756-0366.

Blue Collar wurde mit 4,7 Sternen von 1306 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
22:30
Heute 10 Mal reserviert

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Blue Collar auf Google Maps

6789 Biscayne Boulevard, Miami, FL 33138

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    East Side of Building on 68th Street
  • Gebiet
    MiMo / Upper East Side
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Fr. 12:00 Uhr–22:00 Uhr Sa. 11:30 Uhr–22:00 Uhr So. 11:30 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Fleischhaltig, Vegetarisch / Vegan
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    East side of building on 68th street
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Daniel Serfer
  • Weitere Details
    Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Lieferung nach Hause, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Vegan, Wein, Wochenendbrunch, zum Mitnehmen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo