Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area
  4. San Francisco
  5. Fisherman's Wharf
Museum Private Dining Room - Bistro Boudin, San Francisco, CA

Bistro Boudin

4.4
4,4
2167 Bewertungen
Bis zu 30 USD
Amerikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 28 Mal reserviert
  • Malerische Aussicht
  • Belebt
  • Bezaubernd
Das in der oberen Etage des Boudin at the Wharf gelegene Bistro Boudin ist ein idealer Ort, um ein gemütliches Essen zu genießen. Freuen Sie sich im Bistro Boudin auf ein warmes und einladendes Ambiente mit Akzenten aus dunklem Holz, eine Bar mit Bedienung, Austern, Tapas und eine Raw Bar sowie eine spektakuläre Aussicht auf das Wasser. Auf der Speisekarte stehen saisonale und frische Produkte der San Francisco Bay Area. Das Restaurant ist zum Mittag- und Abendessen geöffnet.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Privatveranstaltungen

Privatveranstaltungen

Buchen Sie Ihre nächste Veranstaltung bei uns

Details ansehen

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Aus Dem Meer, Kalifornisch
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Do., So. 11:30 Uhr–21:00 Uhr Fr., Sa. 11:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (415) 351-5561
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Catering
    Bistro Boudin is available for off-site catering in the SF Bay Area (including Marin and East Bay). Please contact our Sales Manager for further details. (415) 928-8860 or info@bistroboudin.com
  • Räume für private Veranstaltungen
    Bistro Boudin has a variety of Private Dining options available. We can accommodate groups up to 150 guests in one of our lovely private rooms or 300 for a Buyout. California bistro cuisine with a focus on fresh local ingredients and seafood as well as our world famous Boudin Sourdough Bread Bowl.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Viridiana De Leon: (415) 351-5561
  • Gebiet
    Fisherman's Wharf
  • Querstraße
    Taylor St.
  • Parking details
    Validated parking available at the Fisherman's Wharf lot located directly behind our building. Entrance on Taylor St. (past Jefferson).2 hour validated parking with arrival time before 6pm, 3 hours validation with arrival time after 6pm. Be sure to have your ticket validated before leaving the restaurant.
  • Public transit
    The MUNI "F" Line drops passengers off directly in front of Boudin at the Wharf on Jefferson Street (between Mason and Taylor Streets).
  • Weitere Details
    Aussicht, Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Cocktails, Happy Hour, Kamin, Komplette Bar, Korkengeld, Lieferung nach Hause, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Wein, zum Mitnehmen

Was 2.167 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.4
4,4 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,4Essen
  • 4,3Service
  • 4,3Ambiente
  • 4,1Preis-Leistung

LärmGemäßigt

2.167 Bewertungen
  1. Paul

    Tschechien

    2 Bewertungen

    4.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 24. August 2024

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    20% extra für Familien mit 5 Personen finde ich nicht ganz ok

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    BW

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 8. August 2022

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Super sympathisches Bistro mit wunderbarem Brot. Suppen im Brotkorb und Pizzas sind sehr zu empfehlen. Tolle Ambiance, super Aussicht, sehr nette und kompetente Kellner. Zusätzlich ist zu erwähnen, dass man Einblick in die riesige Bäckerei kriegt.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Sarah

    VIP

    San Francisco

    73 Bewertungen

    4.0

    73 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 4
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    We enjoyed our dinner at Boudin Bistro very much. The crab was roasted instead of boiled and had excellent flavor. The crab Louis salad was full of fresh vegetables and more great crab. We also enjoyed very tasty oysters. The wine list was decent and well priced. We were fortunate to get a table by the window with a lovely view out over the bay and Alcatraz, but it looked like all the tables had a good view. The high ceilings and windows make the space feel open.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Billie

    San Francisco

    1 Bewertung

    2.0

    1 Bewertung

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 2
    2. Essen 1
    3. Service 1
    4. Ambiente 4
    We had reservations and got sat quickly. That was the end of the great service. We were expecting a slower service due to being New Years but honestly the service was lacking. Our server barely acknowledged our existence. We had to flag him down to order drinks after ours sat empty for longer than expected. (Tables next to us got water refilled and additional drinks in this time) he was not friendly at all. The goat cheese appetizer was the best thing we had. My Wedge salad was crisp and fresh. Husband had the prime rib sandwich and the prime rib was so tough and lacked any flavor. His fries were good. The French Onion Soup was scorched so bad it was not edible. They did take it off the check but I couldn’t believe the small cup of soup that was placed in front of me was $17! Even if it had been good not sure the value was there. We never got our water refilled even though we asked twice. This is the first place we’ve eaten where my husband said he wouldn’t come back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. OpenTable-Gast

    Detroit

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Service was excellent. Food was served quickly and was very good

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Mark

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 4 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Our server was always one step before us of what we were thinking to order. He gave the love of my life, girlfriend, a choice of red or white clam chowder or crab chowder. He also offered a tasting of 2 Pinot gris. Rombauer is what my lovely chose. For our entree she had the Crab Loise and I choose the Crab avocado, tomato and sour dough bread sandwich. The dinner was delightful. Mark G.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Joao

    Raum New York

    1 Bewertung

    4.0

    1 Bewertung

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 3
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    Nada especial por la tradicion del local! Importante mejor calidade en toda la experiencia

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Bernd

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 5 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Very good experience: very good food, comfortable bench, nice and fast service but some waiting time despite reservation (was Sunday).....

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Adam

    Las Vegas

    1 Bewertung

    1.0

    1 Bewertung

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 1
    4. Ambiente 1
    We went to the Bistro 10 minutes ahead of our seating to learn that our reservation was not on theirs schedule!!! Apparently their on line reservation were closed for a day regardless we made our way ahead of time. They were very hostile and rude and told us we could wait 45 minutes to be seated or leave! Even though I shoved my reservation confirmation on the phone, they didn't care... Beware of this place !!!

    1 Person fand das hilfreich

  10. Ahjenae

    Palm Springs

    5 Bewertungen

    5.0

    5 Bewertungen

    Vor 6 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We had a lovely time at Bistro Boudin… Great food, wonderful service, nice ambiance.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Bistro Boudin bietet Lieferungen in Zusammenarbeit mit Postmates an. Bistro Boudin bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (415) 351-5561.

Bistro Boudin wurde mit 4,4 Sternen von 2167 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 28 Mal reserviert

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Bistro Boudin auf Google Maps

160 Jefferson St, Upper Level, San Francisco, CA 94133

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Taylor St.
  • Gebiet
    Fisherman's Wharf
  • Öffnungszeiten
    Mo.–Do., So. 11:30 Uhr–21:00 Uhr Fr., Sa. 11:30 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    Bis zu 30 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Aus Dem Meer, Kalifornisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Validated parking available at the Fisherman's Wharf lot located directly behind our building. Entrance on Taylor St. (past Jefferson).2 hour validated parking with arrival time before 6pm, 3 hours validation with arrival time after 6pm. Be sure to have your ticket validated before leaving the restaurant.
  • Public transit
    The MUNI "F" Line drops passengers off directly in front of Boudin at the Wharf on Jefferson Street (between Mason and Taylor Streets).
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Aussicht, Bankett, Bar/Lounge, Bier, Café, Cocktails, Happy Hour, Kamin, Komplette Bar, Korkengeld, Lieferung nach Hause, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Terrasse/Im Freien, Wein, zum Mitnehmen
  • Telefonnummer
    (415) 351-5561
  • Catering
    Bistro Boudin is available for off-site catering in the SF Bay Area (including Marin and East Bay). Please contact our Sales Manager for further details. (415) 928-8860 or info@bistroboudin.com
  • Räume für private Veranstaltungen
    Bistro Boudin has a variety of Private Dining options available. We can accommodate groups up to 150 guests in one of our lovely private rooms or 300 for a Buyout. California bistro cuisine with a focus on fresh local ingredients and seafood as well as our world famous Boudin Sourdough Bread Bowl.
  • Kontakt für private Veranstaltungen
    Viridiana De Leon: (415) 351-5561
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo