Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. La Jolla
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines, San Diego, CA
Ikone

AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

51 USD und darüber
Vom Hof auf den Tisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
  • Malerische Aussicht
  • Romantisch
  • Besondere Anlässe
Im unverwechselbaren Restaurant A.R. Valentien präsentiert Küchenchef Jeff Jackson seine Gerichte mit Meeresfrüchten, Fleisch, Gemüse und Milchprodukten, die er täglich frisch auf dem Markt auswählt. Auf dem Menü stehen Speisen, die mit den besten Produkten der jeweiligen Jahreszeit zubereitet werden können. Wir arbeiten mit bestimmten Bauernhöfen zusammen, die speziell für die Lodge produzieren. Der Fisch und die Meeresfrüchte werden von kleinen Unternehmen der Region Südkalifornien und Baja und anderen Produzenten an der Westküste geliefert. Aus Respekt für die Qualität der Lebensmittel sind wir bei der Zubereitung ein wenig zurückhaltend, um die natürlichen Aromen und Texturen zu erhalten. Zum Würzen verwenden wir einfache Gewürze, verschiedene Olivenöle sowie deftige Brühen und Bratensäfte, so dass die Speisen ihren natürlichen Nährwert beibehalten.

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Kelli Crosson

  • Award-Symbol

    MICHELIN Plate

    2022

Von der OpenTable-Redaktion: As the signature restaurant for the Lodge at Torrey Pines, A.R. Valentien channels a country club—but a distinctly Californian one. Settle into the Craftsman-style dining room or snag a seat on the patio overlooking the pool and neighboring golf course for elevated, locally sourced comfort food like California lamb rack with tapenade and mustard greens.

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Vom Hof auf den Tisch, Kalifornisch, Fine Cuts
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Mo.–Fr. 8:00 Uhr–11:00 Uhr Brunch Sa., So. 9:00 Uhr–14:00 Uhr Bar Mo.–Do., So. 11:00 Uhr–23:00 Uhr Fr., Sa. 11:00 Uhr–0:00 Uhr Mittagessen Mo.–Fr. 11:30 Uhr–14:00 Uhr Abendessen Täglich 17:00 Uhr–21:30 Uhr
  • Telefonnummer
    (858) 777-6635
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Catering
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Räume für private Veranstaltungen
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Gebiet
    La Jolla
  • Querstraße
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Public transit
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Weitere Details
    Aussicht, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Wein

Was 2.507 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,9Service
  • 4,8Ambiente
  • 4,4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

2.507 Bewertungen
  1. Lillymaus

    San Francisco

    23 Bewertungen

    3.0

    23 Bewertungen

    Besucht am 25. Oktober 2022

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    Leider sehr schweres Essen. Keine California Küche. Ambiente sehr angestaubt. Weinauswahl perfekt, aber das ist auch schon alles. Prei/Leistung ist ok.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    San Diego

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 1. April 2022

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    So amazing!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesBeantwortet am 1. April 2022
    Thank you for your 5-star review of A.R. Valentien. Executive Chef Kelli Crosson sources only the best local provisions, and the menu changes frequently based on seasonal fare available. We hope you come back to try our other delicious menu offerings in the future.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. OpenTable-Gast

    San Francisco

    3 Bewertungen

    4.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 22. Oktober 2017

    1. Gesamt 4
    2. Essen 2
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    Ambiente ok. Das Essen zu hoch bewertet und wird dem Preis nicht wirklich gerecht.Unser Kellner war desinteressiert und lahm-den Wein haben wir uns selbst nachgeschenkt- untypisch der amerikanischen Gastfreundschaft. Wochen Voraus reserviert, ein milder Abend, gerne hätten wir diesen auf der Terasse verbracht und fragten nach einem Tisch draussen, es hiess alles reserviert- die vielen Tische waren aber immer noch frei als wir das Restaurant nach dem Essen verliessen. Schade....

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. pat

    Raum New York

    156 Bewertungen

    5.0

    156 Bewertungen

    Besucht am 13. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    It just doesn’t get any better than AR Valentien! The food is the most flavorful anywhere, and the presentation is lovely. The staff are top notch: professional, knowledgable and very friendly. Inside/outside; breakfast/dinner this is A Winner!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesBeantwortet am 15. Oktober 2024
    Dear Pat, we appreciate you taking the time to provide your feedback about our signature restaurant, where Executive Chef Kelli Crosson sources only the best local ingredients, and a seasonal menu is offered. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. OpenTable-Gast

    San Diego

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 9. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great staff, even better food, the location was outstanding.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesBeantwortet am 15. Oktober 2024
    Dear guest, thank you for your 5-star rating. We take great pride in providing exceptional dining experiences, and we're delighted that our commitment to quality met your expectations. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Bernard

    San Diego

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 9. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We had a fantastic experience. The staff were spectacular, the food was amazing, the ambiance, incredible. It was an anniversary celebration for us and the service blew us away, from the personalized menu to the amazing attention to detail by all the staff. A very happy experience all around. We highly recommend
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesBeantwortet am 24. Oktober 2024
    Dear Bernard, we are committed to providing top-quality dining experiences at A.R. Valentien and we are grateful that our efforts have been recognized with your 5-star rating. Thank you we look forward to welcoming you back in Spring 2025 for an inspired culinary journey in our revitalized space!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Tom

    London

    19 Bewertungen

    VIP
    5.0

    19 Bewertungen

    Besucht am 7. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great place. Food and ambience as well as great service
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesBeantwortet am 8. Oktober 2024
    Dear Tom, thank you for your kind words. The Lodge’s signature restaurant, A.R. Valentien, highlights regional San Diego cuisine served in an elegant, timbered indoor-outdoor dining room overlooking the 18th hole of Torrey Pines Golf Course. Executive Chef Kelli Crosson sources only the best local provisions, and the menu changes frequently based on seasonal fare available. We're pleased you enjoyed your dining experience and look forward to welcoming you back soon.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Cynthia

    San Francisco

    49 Bewertungen

    VIP
    5.0

    49 Bewertungen

    Besucht am 7. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Outstanding! We heard that they would be closing for a kitchen remodel and had to come one last time. The menu is unique, the setting on the outside patio is idyllic, and the service never disappoints.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesBeantwortet am 15. Oktober 2024
    Dear Cynthia, thank you for dining with us again and sharing your kind words. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Michael

    San Diego

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 6. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    AR Valentien is one of our favorite restaurants. Our server Mick was very attentive as were the other staff. Mick has been our server a few times. He remembered us and what we like. The food is always excellent.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesBeantwortet am 8. Oktober 2024
    Dear Michael, thank you for highlighting Mick's exceptional service. We are delighted to have you as a return guest and can't wait to welcome you back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Ron

    Los Angeles

    40 Bewertungen

    VIP
    5.0

    40 Bewertungen

    Besucht am 5. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The food is extraordinary. Old school vibe. Everything is delicious. Great wine choices, although nothing outside of California.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesBeantwortet am 8. Oktober 2024
    Dear Ron, thank you for dining at A.R. Valentien, where Executive Chef Kelli Crosson uses only the best local provisions, and the menu changes frequently depending upon what’s offered at local farmers’ markets. We look forward to your return visit.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines wurde mit 4,8 Sternen von 2507 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines auf Google Maps

11480 North Torrey Pines Road, San Diego, CA 92037

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Querstraße
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Gebiet
    La Jolla
  • Öffnungszeiten
    Frühstück Mo.–Fr. 8:00 Uhr–11:00 Uhr Brunch Sa., So. 9:00 Uhr–14:00 Uhr Bar Mo.–Do., So. 11:00 Uhr–23:00 Uhr Fr., Sa. 11:00 Uhr–0:00 Uhr Mittagessen Mo.–Fr. 11:30 Uhr–14:00 Uhr Abendessen Täglich 17:00 Uhr–21:30 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Vom Hof auf den Tisch, Kalifornisch, Fine Cuts
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Public transit
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Aussicht, Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Wein
  • Telefonnummer
    (858) 777-6635
  • Catering
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Räume für private Veranstaltungen
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo